Despre noi
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Lichide
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii cu membrane
Membrane Hidroizolatii
Reparatii Hidroizolatii
Hidroizolatii Hale Industriale
Hidroizolatii Subsoluri
Hidroizolatii Fundatii
Hidroizolatii Reparatii guri de scurgere

Scurgerile de camp TPE sunt folosite pentru conectarea sistemelor de impermeabilizare cu conductele de eliminare a apelor pluviale de pe acoperisuri. Scurgerile de camp au o flansa cu nervuri pentru a imbunatati aderenta la membranele bituminoase si are doua inele de etansare pe partea cilindrica, care au rol de sigilare intre teaza scurgerii si scurgere pluviala. Elasticitatea materialului folosit garanteaza o etansare pe termen lung, scurgerile sunt rezistente la imbatranire, deterioarea datorata soarelui sau agentilor atmosferici, sunt compatibile cu membranele APP, SBS si amorsele bituminoase.
Gurile de scurgere pentru Hidroizolatii au fost concepute pentru a fi folosite la racordarea membranelor impermeabilizate la conductele pluviale de scurgere a apei

Utilizarea si fuctionalitate:

Gura de scurgere reprezinta un element de acoperis care se foloseste pentru dirijarea apelor pluviale de pe acoperis sau terase acoperite cu Hidroizolatii din membrane bituminoase in coloanele de evacuare.

Descriere si mod de fuctionare:

Gura de scurgere este un tub scurt cu diametru exterior la dimensiune care permite introducerea fortata a acestuia in interiorul   coloanei de evacuare , iar flansa de la capatul tubului,prevazuta cu rizuri circulare concentrice are rolul de a fixa gura de scurgere intre straturile de Hidroizolatie.Rizurile de pe suprafata interioara a tubului ( la capatul dinspre flansa ) permite fixarea celuilalt element de acoperis asociat gurii de scurgere,parafrunzar

Gura de scurgere este obtinuta prin injectie din polietilena de inalta densitate ignifuga si futostabilizata(protectie inpotriva radiatiilor ulteaviolete).

Caracteristici Tehnice:

dimensiunea nominala a marimi guri de scurgere corespunde dimensiuni coloanei de evacuare pe care acesta se monteaza
plaja de temperaturi ale mediului de lucru
rezistenta foarte buna la actiunea agentilor fizici si chimici din mediu de lucru

Gurile de scurgere pot fii:

Guri de sscurgere de colt circulare sau rectangulare
Guri de circulare 
Gura de scurgere laterala unghiulara la acoperis terasa - gargui
Guri de scurgere laterale pentru acoperis terasa(gargui, barbacan, sifon terasa).
Elemente de scurgere pluviala prin exteriorul cladirii (atic). Scurgeri unghiulare confectionate din plastic elastomeric care, de regula, se monteaza cu diametrul de 100 x100mm pentru o suprafata de 100mp la o panta a terasei de 2-7%.

Elemente de scurgere a apei prin exteriorul cladirii 100x100. Scurgeri laterale de colt patrate cu racord pentru burlan pe rotund D100 sau D80 inclus.
Lungime element 50cm.
Hidroizolatii guri de scurgere
Reabilitari Terase
Contact
Galerie Foto
HIDROIZOLATII TERASE REABILITARI
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Tel - 0761 080 999
        0721 147 444