Despre noi
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Lichide
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii cu membrane
Membrane Hidroizolatii
Reparatii Hidroizolatii
Hidroizolatii Hale industriale

Firma noastra executa lucrari de hidroizolatie hale industriale, depozite
Toate lucrarile de hidroizolatii sunt executate cu personal experimentat.
Lucrarile se executa strict in conformitate cu conditiile optime

Īn cazul aplicarii īn strat aderent este recomandabil ca suprafata de aplicare sa se trateze īn prealabil cu un strat de amorsaj. Aplicarea membranei se face prin derularea ei pe stratul suport si īncalzirea punctului de contact īntre stratul suport si membrana pāna cānd aceasta se topeste si se lipeste de stratul suport. Aceasta metoda este recomandata pentru suporturi cu mobilitate scazuta si panta care nu depaseste 40% pentru structuri fara izolatie termica, si 20% pentru structuri cu izolatie termica. Pentru pante mai mari sunt necesare dispozitive mecanice de fixare. Hidroizolatiile aplicate īn strat aderent trebuie sa aiba caracteristici mecanice bune si rezistenta buna la ciclurile termice.
Hidroizolatii infrastructura:
Hidroizolatii si protectie a hidroizolatiei la fundatie, radier, egalizare, pereti.
Hidroizolatii  la parcaje subterane si supraterane, subsoluri.
Hidroizolatii bazine de apa potabila/nepotabila, hidroizolatii piscine.
Hidroizolatii plansee, hidroizolatii si impermeabilizari pardoseli, jardiniere.
Hidroizolatii suprastructura:
Hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii terase necirculabile.
Hidroizolatii balcoane, hidroizolatii in bai si grupuri sanitare.
Hidroizolatii poduri si lucrari speciale:

Este recomandabil ca suprafata de aplicare sa se trateze īn prealabil cu un strat de amorsaj.
Aplicarea membranei se face prin derularea ei pe stratul suport si īncalzirea punctului de contact īntre stratul suport si membrana pāna cānd aceasta se topeste si se lipeste de stratul suport.

Se recomandata pentru suporturi cu mobilitate scazuta si panta care nu depaseste 40% pentru structuri fara izolatie termica, si 20% pentru structuri cu izolatie termica. Pentru pante mai mari sunt necesare dispozitive mecanice de fixare.
Hidroizolatiile aplicate īn strat aderent trebuie sa aiba caracteristici mecanice bune si rezistenta buna la ciclurile termice.

Oferim de asemenea consultanta de specialitate in domeniul executiei lucrarilor de hidroizolatii. In acest sens, venim in sprijinul clientilor nostri cu recomandari si solutii tehnice verificate in ceea ce priveste: aplicarea unui anumit tip de sistem hidroizolant, materialele necesare si domeniul lor de aplicare, graficul de timp.
La finalizarea lucrarilor de hidroizolatii efectuam, dupa caz, probari ale etanseitatii prin inundare sau, prin intermediul partenerilor nostri, teste de aderenta.

Dorim sa amintim ca toate materialele si accesoriile utilizate in lucrari provin de la furnizori de prestigiu in domeniu, recunoscuti pe plan modial pentru calitatea produselor oferite si care pot intradevar garanta succesul.
Hidroizolatii Hale Industriale
Hidroizolatii Fundatii
Hidroizolatii Subsoluri
Hidroizolatii guri de scurgere
Reabilitari Terase
Contact
Galerie Foto
HIDROIZOLATII TERASE REABILITARI
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Tel - 0761 080 999
        0721 147 444