Despre noi
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Lichide
Hidroizolatii Poliuretanice
Terasa Necirculabila Reabilitare - Mono Strat

Hidroizolarea teraselor necirculabile este una din cele mai simple metode de executie, prin utilizarea unui pietris de diferite marimi, pentru a asigura scurgerea apei.
Nu aceeasi metoda a pietrisului este folosita in cazul teraselor necirculabile clasice pe structuri usoare, ci se recomanda montarea in panta a unor membrane hidroizolante pe suportul stratului terasabil.
Pentru terase necirculabile inversate se recomanda, de asemenea, folosirea polistirenului extrudat si a placilor termoizolante cu falt, acestea fiind protejate de pamant si nisip cu ajutorul unui filtru geotextil
Va prezentam 4 dintre tipurile de hidroizolatii pe care le executam, impreuna cu operatiunile specifice

Terase Necirculabile Reabilitare - Dublu Strat

Reabilitarea hidroizolatiei la terase necirculabile īn sistem monostrat.
Aceasta varianta are o larga raspāndire practica, este simplu de executat, are un cost redus iar rezultatele obtinute sunt bune. Aceasta solutie consta īn aplicarea unui strat suplimentar de izolatie peste straturile existente dupa pregatirea prealabila a suprafetei (curatare, corectare pante, amorsare). Membranele bituminoase polimerice elastomerice pe baza de bitum aditivat sunt de o deosebita calitate, utilizabile pentru realizarea hidroizolatiilor teraselor, peretilor si acoperisurilor. Variantele minerale se diferentiaza doar prin finisarea suprafetei exterioare cu granule de ardezie, cu rol de protectie, iar membrana finisata astfel este utilizata ca strat de finisaj.

Terasa Necirculabila Noua

Hidroizolatii terase - lucrari esentiale pentru constructii. Aceste hidroizolatii sunt aplicabile la terase circulabile si necirculabile, la fundatii si alte elemente de constructii . De asemenea exista sisteme de izolatii termice si termohidroizolatii eficiente care mentin confortul termic in locuinte si impiedica patrunderea apei in interior. De asemenea lucrarile de hidroizolatii se folosesc si la piscine, iar materialele pentru hidroizolatie sunt de buna calitate la preturi accesibile

Reabilitare Terasa Necirculabila

Procesul tehnologic pentru reabilitarea teraselor blocurilor este: decopertarea pana la primul strat de hidroizolatie si executia hidroizolatiei cu membrane bituminoase peste membrana existenta (daca la acestea nu exista pericolul desprinderii ei de stratul suport). In cazul in care membrana hidroizolatoare este desprinsa sau exista pericolul ca aceasta sa se desprinda, zona respectiva se decoperteaza pana la stratul suport rezistent.

Hidroizolatii cu membrane
Membrane Hidroizolatii
Reparatii Hidroizolatii
Hidroizolatii Hale Industriale
Hidroizolatii Fundatii
Hidroizolatii Subsoluri
Hidroizolatii guri de scurgere
Reabilitari Terase
Contact
Galerie Foto
HIDROIZOLATII TERASE REABILITARI
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Tel - 0761 080 999
        0721 147 444