Despre noi
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Lichide
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii cu membrane
Membrane Hidroizolatii
Reparatii Hidroizolatii
Hidroizolatii Hale Industriale
Hidroizolatii Subsoluri
Hidroizolatii Fundatii
Hidroizolatii guri de scurgere
Reabilitari Terase
Contact
Galerie Foto
Izolatii
- termice pereti, poduri, vile;
- case, apartamente, blocuri;
- fundatii pereti drenari de apa;
- placari polistiren/vata minerala;
- pereti fatade.

Hidroizolatii
- acoperisuri terase blocuri;
- acoperis terasa necirculabila;
- acoperis terasa circulabila;
- acoperis curbat sarpanta;
- sistem dublu start montat in cruce.

Hidroizolatii-Lichide
-hidroizolatii balcoane
-hidroizolatii terase
-hidroizolatii baie

Procesul tehnologic pentru reabilitarea teraselor blocurilor este: decopertarea pana la primul strat de hidroizolatie si executia hidroizolatiei cu membrane bituminoase peste membrana existenta (daca la acestea nu exista pericolul desprinderii ei de stratul suport). In cazul in care membrana hidroizolatoare este desprinsa sau exista pericolul ca aceasta sa se desprinda, zona respectiva se decoperteaza pana la stratul suport rezistent.

- Acoperisuri tip terasa necirculabile in Bucuresti
- Acoperisuri tip terasa circulabile in Bucuresti
- Renovari de acoperisuri vechi bituminoase, beton, panou sandwich.
- Acoperisuri inversate
- Acoperisuri inclinate
- Izolatii , izolatii terase , izolatii fundatii , hidroizolatii in Bucuresti
- Parcaje
- Pereti ingropati si fundatii
- Hidroizolatii membrane bituminoase

Sisteme de acoperis circulabile sau necirculabile:

- Sistem balastat
- Sistem in aderenta totala
- Sistem vacuum
- Acoperisuri verzi intensive sau extensive
- Acoperisuri inclinate in Bucuresti

Cauze posibile de infiltratie

Cladirile proiectate cu acoperis terasa si balcoane au avantajul spatiilor deschise care pot fi folosite si amenajate in vederea circulatiei, confera siguranta acoperisului impotriva uraganelor, posibilitatea extinderii constructiei in inaltime etc, insa ca orice suprafata plana, sunt pretentioase din punctul de vedere al hidroizolatiei. De accea protectia contra infiltratiilor de apa este o investitie pe termen lung asa cum este structura imobilului
Punctele cele mai vizibile in care sunt constatate infiltratii de apa din exterior catre interior la fiecare fenomen cu precipitatii abundente sau lente sunt la scurgerile pluviale care strapung plafonul, firele de curent electric, rosturile de dilatatie, imbinarile de placa ale tavanelor, caminele de aerisiri.

Cauzele infiltratiilor pot fi greu de depistat intrucat apa poate avea punct de intrare orice alta zona decat cele vizibile, apa avand o traiectorie pe dedesuptul hidroizolatiei la nivel de penti de scurgere, intalnind zone perforate ale placii si ajungand in cele din urma in punctul cel mai de jos pe langa teava de colectare a apei.
Un alt semn de umezeala care afecteaza acoperisul este condensul care se formeaza pe partile reci ale constructiei (grinzi de beton) din cauza diferentelor de temperatura . Remediile sunt termoizolatia pe dinafara a tuturor elementelor de beton si aerisirea incaperilor .

Recomandarile noastre

Pentru luarea in calcul de reparatie partiala sau reparatii la terasa prin imbracare cu mono-strat de membrana bituminoasa, vom folosi o membrana protejata cu ardezie naturala si armatura polyester, bitum elastomeric SBS cu flexibilitate la rece -15-25gradeC sau bitum plastomeric APP cu flexibilitate la rece 0-10gradeC, densitate 4-5kg/mp sau grosime 3-4mm. Se poate folosi si sistemul dublu strat cu membrane montate intretesut, primul strat avand o armatura din impaslitura de fibra sticla pentru stabilitate dimensionala in fata fluctuatiilor de temperatura pozitiva si negativa.

In cazul acoperisurilor terasa finisate cu gresie care au probleme cu infiltratia, reabilitarea consta prin decopertare, daca acest lucru este posibil si refacere hidroizolatie ori prin aplicarea de hidroizolatie lichida poliuretanica transparenta (sau color) care sa pastreze actuala nuanta de finisaj a terasei. Aceasta hidroizolatie respecta criteriile de durabilitate, flexibilitate si rezistenta anti-UV.

Criteriile esentiale de durabilitate si fiabilitate a membranelor hidroizolatoare se refera la mentinerea in timp a caracteristicilor fundamentale: impermeabilitate la apa, flexibilitate la temperaturi negative, stabilitate la temperaturi pozitive si rezistenta contra agentilor de mediu.

Montarea membranei in structuri hidroizolante se va face prin lipire la cald, respectand pentile de scurgere a apei, dupa care mansetele suprapunerilor se vor termosuda separat asigurand etansietatea hidroizolatiei. Toate elementele din alcatuirea unei suprafete acoperis (casute de aerisire, aticuri) vor fi luate in calcul la imbracarea cu hidroizolatie, pentru eliminarea oricarei surse de infiltratie a apei.

Intretinerea acoperisului

Pentru a va putea bucura cat mai mult de acoperisul hidroizolat, va recomandam respectarea urmatoarelor reguli:
Asigurarea unei evacuari bune a apei, curatarea gurilor de scurgere, corniselor sau altor dispozitive de evacuare pluviala prin inlaturarea tuturor resturilor, cum ar fi frunze, noroi etc.
In cazul Ón care este necesar instalarea unor noi echipamente de acoperis, fixarea cablurilor va fi facuta pe elementele de zidarie. Daca fixarile realizate strapung hidroizolatia este recomandat sa contactati aplicatorul din contract. Conceperea si realizarea strapungerilor se va face astfel Óncat sa fie asigurata etanseitatea structurii acoperisului. Problemele hidroizolatiei rezultate din montarea necorespunzatoare a echipamentelor de acoperis sau din infiltratii provocate de lucrari sau a unei circulatii neadecvate determina anularea certificatului de garantie.
HIDROIZOLATII TERASE REABILITARI
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Tel - 0761 080 999
        0721 147 444